voor een wijze van werken die bij jou past

Luisteren en verhelderen

Goed luisteren en zaken onderscheiden is de kracht van de dierenarts. Dierenartsen luisteren de hele dag. Naar cliënten, naar patiënten. Naar passie en plicht. Maar amper naar zichzelf. Ik luister naar dierenartsen. Ik combineer luisteren en ervaring met verhelderende en voedende gesprekken. Ik wil mijn ervaring graag geven en delen. Niet omdat ik het beter weet. Maar omdat wij samen meer weten. 

 

Jouw vak, jouw leven, jouw weg. Uiteraard! 

 

Iedere dierenarts gaat onvoorwaardelijk voor dit vak. Totdat de balans tussen leven en werken zoek is. Door strijdige belangen van veterinaire, financiële, organisatorische en persoonlijke aard. Strijdige belangen vragen om inzicht en overzicht. Als je meer ziet, zie je ook meer mogelijkheden. Ik help je die te zien. Dan kun je kloppende keuzes maken die je een gevoel van vrijheid geven. Je hebt scherp wat bij jou hoort, welke passie jij volgt. 

 

Soms kun je jezelf niet meer horen. Daarom luister ik naar jou.

 

Een kloppende keuze begint bij jezelf

www.annemariecuppen.nl

annemariecuppen@gmail.com