voor een wijze van leven die bij jou past

Wie is Anne-Marie

Anne-Marie Cuppen werkt inmiddels 35 jaar als dierenarts. En zij is 64 jaar zichzelf. Dat laatste heeft wel wat tijd gekost. Het eerste overigens ook: na vijf keer loten toch nog de studie diergeneeskunde mogen starten. Ieder weet: alles is theorie totdat je in de praktijk begint te werken. Anne-Marie had gestudeerd dus dan moet je het weten. Tandheelkunde bij dieren bestond amper, de btw was er nog niet, guldens in plaats van euro’s, praktijken in garages en veel, veel meer mannelijke dan vrouwelijke dierenartsen. Meisje, waar is de dokter? 

 

Anne-Marie kreeg kinderen, een eigen praktijk. Ze had het druk, overal wat te doen, de praktijk groeide, net als de kinderen, en ze kreeg het nog drukker. Ze liet haar illusies vrij. Dit creëerde ruimte voor een realiteit van hard werken en liefdevol zorgen voor wat haar dierbaar was. 

 

Anne-Marie blijft natuurlijk dierenarts. Hiernaast is zij gecertificeerd mediator (MfN) en ook als coach is zij als professional geregistreerd (St!r). Haar jarenlange ervaring als intern coach versterkt haar manier van coachen. Deze kenmerkt zich door helderheid en humor, kracht en zachtheid, analyse en empathie. 

Zij is -net als- jij resultaatgericht. 

 

Zij heeft ook een prachtige roeping: "Als de ander, ontfutsel ik natuurlijk, waarbij eigenheid oplicht."

Een kloppende keuze begint bij jezelf

www.annemariecuppen.nl

annemariecuppen@gmail.com